zondag 11 oktober 2015

Ik blijf maar lekker dromen.Ik droom maar lekker verder... een hole in one heb ik zelf nog nooit gemaakt, hoogstens een birdie.
 Ik ben al blij om met 2 slagen op de green van een par 4 terecht te komen !
Oefenen doe ik te weinig maar heel af en toe oefen ik vanuit gras en of op een par 3 baantje voor het korte werk waar ik de meeste punten laat liggen.

Hole 13 van mijn club was lang een pech hole maar sinds kort gaan de afslagen weer ver en de korte slagen met ijzer 9 super, goed voor 2 parren afgelopen week.

Golfen doe ik met veel plezier !
De herfst doet zijn intrede met prachtige karmijn rode struiken in de baan.  

Ik heb het druk ondermeer met bezoeken aan mijn ouders en het regelen van hun zaken.
Thuis bij mijn ouders mijn lieve stiefhondje Lotje.

In het uitlaat gebied van Lotje momenteel veel spinnenwebben en mysterieuze zonnestralen door mist en dauw. Wat is de beste oplossing voor de toekomst voor mijn lieve oude ouders.... ?
Mijn lieve moeder van 88, binnenkort weer een operatie, een 2 de nieuwe knie om van die rollator af te komen ...zodat ze weer kan wandelen met haar hondje....


Op creatief gebied komt er niks uit mijn handen, heb totaal geen inspiratie er zijn teveel andere zaken die me bezig houden.

2 opmerkingen:

  1. gelukkig maar dat je zo nu en dan naar buiten gaat en kan golfen. Ongelooflijk hoe die topspelers dat balletje over zo'n afstand toch direct in dat gaatje krijgen; maar ondertussen bedrijf jij ook topsport op en neer rijdend naar Groningen en alle problemen oplossen.

    BeantwoordenVerwijderen