woensdag 12 december 2007

waarom een weblog?

Lieve vrienden en familie,

Waarom maken wij een weblog?

Voor ons komende verblijf in Port-Elizabeth, leek het ons handig om een soort dagboek bij te houden voor familie en vrienden. Zeker nu en in het begin van ons verblijf daar, is er heel wat hectiek. Persoonlijke berichten zijn natuurlijk ideaal, maar voor ons is tig keer hetzelfde verhaal afdraaien vermoeiend en niet inspirerend meer. Door middel van MSN, SKYPE, telefonie en gewone mails houden wij jullie natuurlijk ook persoonlijk op de hoogte.
Dat onze komende verhuizing reuze spannend is, moge duidelijk zijn.
Afscheid nemen is zo wie zo moeilijk, maar laten we er niet te dramatisch over doen!
Het is geen emigratie uit de jaren 50! Communicatie op afstand is geen probleem meer tegenwoordig.
We hopen de 30 ste vele goede vrienden en familie nog te mogen begroeten en gezellig samen nog een borrel drinken als afsluiting van ons Middelburgse verblijf.Verhuizing naar Zuid-Afrika

Druk, druk hier niet met de komende verhuizing maar met een zieke hond!
Vanmiddag naar het strand met Spikkel, Heiko en Plato. Ze hadden dolle pret met elkaar, heerlijk zonnig weer, leek wel zomer. Spikkel bleef op een gegeven moment achter onder een strandpaviljoen.
Wat ze daar heeft gedaan weet ik niet! Thuis komend wilde ze al geen eten, vreemd voor haar. Ze ging slapen en een uur later begon ze een beetje te spugen. Ze veranderde vrijwel meteen in een apatische hond, met draaiende ogen, af en toe dicht vallende oogleden, heel eng! Ze verslapte helemaal en en begon sneller adem te halen. Meteen Spikkel opgepakt., auto gehaald en haar daar ingelegd. Ondertussen bleek ze haar ontlasting te hebben laten lopen! Heel raar allemaal. Naar de dierenarts toe gescheurd. Ze hebben haar een injectie gegeven om te gaan braken, nou en dat deed ze. Thuis komend was ze helemaal sloom en trillerig. Nu gaat het langzamerhand weer beter met haar. Pfff was even schrikken.