donderdag 13 december 2007

Spikkel is weer aan de betere hand, god zij dank. Heiko daar in tegen is een beetje hyper. Nu blijkt wel dat Springers echt minstens 1 uur per dag helemaal hun dak uit moeten gaan. Los, spelend met andere honden, of met hun jacht passie voor vogels. Of is het gewoon een reutje van bijna 9 maanden die last begint te krijgen van zijn hormonen, balletjes eruit?

Heerlijk getennist met Pollien, ondanks mijn verkoudheid. Gezellig bij gekletst zoals altijd.

Kerstbomen interesseren me dit jaar niet, alles is uitgezocht en ingepakt qua kerst spullen. Heb wel wat perentakken gekocht , er wat ballen en een hele enge verlichting ingehangen die op allerlei manieren kan knipperen( ik wist van niks), goed voor een epilepsie aan te wakkeren .
Vanavond met Noor gewinkeld omdat zij zo graag wilde! Zij in een volgens haar "gangster" trui weer blij naar huis, ik met wat "jackpot" spul minus 30%. Morgen met Jur nog een leuke spijkerbroek kopen.

afscheid van mijn hobbies

Momenteel heb ik het ook al aardig druk met afscheid nemen. De aanmeldingen voor onze borrel lopen aardig. De mensen die niet kunnen komen, mail ik terug om nog even afscheid van te nemen. Nog even koffiedrinken met mijn honden vriendinnen van resp. Romy en Sheva en met weer andere vriendinnen in de drukkerij nog even een koffietje.
Sommige mensen heb ik al een tijdje niet meer gesproken, dus toch leuk om nog wat van ze te horen.
Volgende week voor het laatst naar schi
lderen en paardrijden, dat betekend niet alleen trakteren, handen schudden en dag zeggen..........
Het schilderen zal ik echt missen bij Annemiek, zij heeft mij een hoop geleerd en geïnspireerd.
Het was echt altijd reuze spannend met deze experimentele cursus. Ik kon mijn fantasie daar ook helemaal kwijt.
Ook zal ik de brave ijslanderpaarden moeten missen. In Zuid-Afrika is het te warm voor deze paardjes. Gelukkig zijn er genoeg maneges in P.E. waar je natuurlijk de prachtigste strand ritten mee kunt maken. http://www.manegedeijslander.nl/

De locatie van onze borrel is, vind ik tenminste super leuk. Volgens vrienden past deze locatie helemaal bij ons.
http://www.revolutiongallery.

Zaterdag ga ik naar mijn oude schoolvriendin Michele, die heb ik al zeker 30 jaar niet gezien.
Zij was mijn beste vriendin op de lagere school. Zij is wel na de kunstacademie gegaan en heeft enkele jaren geleden een mega projekt in Haarlem georganiseerd met het thema "Heimwee"
http://www.heimwee.net/

Vanmiddag tennissen met Pollien, altijd gezellig. Zij speelt een aardige bal, we kletsen veel tussendoor.

Ik probeer de komende tijd veel foto's te maken van ons leventje hier, leuk voor later.

Gerhard mis ik wel, hij is weer in Montreal aan het werk, gelukkig voor de laatste keer. In Montreal is het aardig koud nu en er ligt sneeuw. De omgeving, Quebec is ook waanzinnig mooi, zeker qua natuur. Wel wat desolater dan P.E. en zijn omgeving. Maar wie weet komen we er nog eens terecht voor Gerhard zijn werk.