woensdag 14 mei 2008


Vanavond met Noor en Gerhard even naar een opening van een tentoonstelling van hedendaagse Afrikaanse kunstenaars. Afkomstig van Kaap tot Cairo, een verzameling van schilderijen, beelden, fotografie, installaties en multi media. Met 3 thema's gerelateerd aan de Afrikaanse geschiedenis : stad en aarde( stad en platteland), identiteit en geschiedenis (confrontatie tussen traditie en het moderne leven), lichaam en ziel ( kerk en spiritualiteit, emoties en sexualiteit).


Leuk om te bekijken en de gelegenheid om het art museum van PE van binnen te zien.
Heerlijke Franse Comte en Frans brood gegeten, het was ook een Franse aangelegenheid van de Alliance Francaise en accueil PE.


Arme Heiko moet zo wie zo nog een maand langer in Zuid-Afrika blijven!Vandaag hebben we de uitslag van de rabies titer gehoord.
Slecht nieuws voor Heiko en ons, zijn titer is te laag om eind juli terug te kunnen naar Europa.
Na de bloedafname van 2 weken geleden hebben beide honden voor alle zekerheid nog eens een rabies vaccinatie gehad, voor het geval de uitslag niet goed zou zijn.
30 mei moet Heiko voor een 2 de maal worden getest, als deze wel goed is mag hij pas eind augustus Europa binnen.
We zijn nu naarstig op zoek naar een oppasadres voor Heiko, omdat wij niet nog langer hier kunnen blijven wachten. We vertrekken zo wie zo als laatsten van de Alcan mensen. Een kennel is geen optie voor 4 weken. 2x 10 minuten per dag plassen en de rest van de dag in een stinkend hok zitten wachten. Echt zielig, goed om weg te kwijnen.
Al met al een verdomde vervelende situatie.