vrijdag 9 september 2011


Sassenage, 9 september 2011

De vele brieven, kaarten, bloemen en lieve woorden na het overlijden van onze lieve Adriaan Geert Gabriëlse hebben ons diep ontroerd en waren voor ons allen een grote steun.
Daarvoor onze innige dank.
We moeten nu vooral Adriaan zijn goede en gelukkige momenten blijven herinneren en koesteren.

Henriëtte Pentenga - Beks en familie.

henriette@pentenga.com


Sassenage, le 9 septembre 2011

Les nombreuses lettres, cartes, fleurs et mots attentionnés pour le décès de notre cher Adriaan Geert Gabriëlse nous ont beaucoup touchés et nous ont été d’un très grand soutien.
Recevez du fond du cœur nos remerciements les plus sincères.
Nous devons maintenant nous rappeler les bons et heureux moments d’Adriaan et les chérir.

Henriëtte Pentenga - Beks et toute sa famille.

henriette@pentenga.com

Vandaag.

Vandaag: Even niet opletten tijdens een gezellig gesprek met mijn vriendin die ik tegen kwam tijdens een wandeling met mijn honden en zij met haar honden, daardoor ontsnapte Spikkel naar haar favoriete sloot, daarna Heiko echter ook.
Echter zo'n vieze stinkende sloot met helaas een gehandicapte oude eend die niet meer kon wegvliegen of onderduiken in het water. Kortom een lange jachtpartij van meer dan 2 uur uiteindelijk zonder eend voor mijn honden. Gelukkig aten wij eendenborst vanavond en was mijn inkoop beleid nog niet aangepast aan 3 personen, mijn honden aten de restanten eend op thuis!
Voor mij voornamelijk veel geduld in de brandende zon en maar wachten dat mijn honden de moed opgeven omdat ze simpelweg uitgeput zijn.
Mijn fototoestel had ik bij me, dus vandaar foto's van een meer dan stekelige distel, vlinder aantrekkende vlinderstruik bloem met zijn heerlijke geur en hop waar ze bier van maken en ik kransen.