vrijdag 14 september 2012

Mijn eerste online class " the art of abstraction".Voor het eerst volg ik een on-line class "the art of abstraction" van de Amerikaanse Alisa Burke.
Heerlijk om ook zo groot bezig te zijn. Op rollen tekenpapier van Ikea en goedkope verf kan ik me heerlijk uitleven, heb meterslange stukken papier beschilderd. Heerlijk om te experimenteren, doe wat er in me op komt, vooral niet teveel nadenken, vooral lekker spontaan bezig zijn. Naast het huiswerk ben ik ook met kleuren bezig gegaan, het papier is eigenlijk al te klein. Mijn vriendin Anja die ook mee doet, zei al: "neem anders de muren mee als het papier te klein wordt" Goed idee  !!

http://alisaburke.blogspot.nl/
http://www.shopalisaburke.com/collections/online-classes/products/the-art-of-abstraction-online-class

Hier volgen wat kleurige exemplaren, mijn eigen interpretaties.

Entre les bras en L' Amour des moules.

Binnenkort te zien bij "Film by the sea" in Vlissingen, o.a. heerlijke, mooie culinaire films, een bordje opmaken is als een kunstwerk creëren, ook mijn speeksel klieren worden er meer dan actief van.  Een bord opmaken lijkt meer op schilderen maar dan zonder verf maar met de meest overdachte subtiele smaken.
Dit te bedenken dat mijn lieve Adriaan dezelfde opleiding heeft genoten als Serge Herman met zijn passie en tig sterren restaurant. Misschien kijk ik wel voor Adriaan ?

http://www.filmbythesea.nl/