zaterdag 19 januari 2008

Heiko is helemaal gek op ruwharige teckels.
Vandaag op het strand waren er drie! Met name het teefje was zeer aantrekkelijk voor Heiko. Hij zag en hoorde me niet meer, had alleen maar aandacht voor het teckeltje.
Lotje was ook zeer aantrekkelijk voor Heiko, de teckelfiel. Voorlopig zullen die elkaar niet meer zien helaas.
Door de onrust van koffers en inpakken, zijn mijn hondjes wat onrustig aan het worden. Ze moesten eens weten wat ze te wachten staat de komende week.

Lotje, de hond van mijn ouders.

Spikkel

Heiko

Zo was het vandaag niet, vandaag werd je voornamelijk gezandstraald.

Het is nu inpakken geblazen!

Gisteren was heel leuk met de meiden. Leuke film, leuk wokrestaurant en de meiden hadden dikke lol.
Het schijnt dat wij nu echt ons visum aanstaande donderdag krijgen. Eerst zien, dan pas echt geloven. Maandag hebben we de verhuizers over de vloer tot en met donderdag.
Vandaag koffers ingepakt, lucht vracht apart gezet. Heel veel gewassen en resterende voedingswaren weg gegeven en weggegooid. Morgen eten we voor het laatst in de Blindenhoek. Adriaan is thuis voor het laatst. Lekker voor hem koken en samen de honden uitlaten, nog even genieten van zijn aanwezigheid.
Van Siety een heel leuk fotoalbum gekregen van "de wildewievenclub" bijeenkomst van afgelopen donderdag. Lachen hoor. Pollien had nog een lieve verrassing aan de deurknop gehangen, "bloembollen uit Holland".
Het weer is zo belabberd slecht de laatste weken, veel wind, regen en geen zon. Ik begin steeds meer te verlangen naar de zomer. Toch een vreemde gewaarwording, dat ik midden in de winter, zomerkleren sta in te pakken.

afscheidsfeestje Noor