zaterdag 19 januari 2008

Het is nu inpakken geblazen!

Gisteren was heel leuk met de meiden. Leuke film, leuk wokrestaurant en de meiden hadden dikke lol.
Het schijnt dat wij nu echt ons visum aanstaande donderdag krijgen. Eerst zien, dan pas echt geloven. Maandag hebben we de verhuizers over de vloer tot en met donderdag.
Vandaag koffers ingepakt, lucht vracht apart gezet. Heel veel gewassen en resterende voedingswaren weg gegeven en weggegooid. Morgen eten we voor het laatst in de Blindenhoek. Adriaan is thuis voor het laatst. Lekker voor hem koken en samen de honden uitlaten, nog even genieten van zijn aanwezigheid.
Van Siety een heel leuk fotoalbum gekregen van "de wildewievenclub" bijeenkomst van afgelopen donderdag. Lachen hoor. Pollien had nog een lieve verrassing aan de deurknop gehangen, "bloembollen uit Holland".
Het weer is zo belabberd slecht de laatste weken, veel wind, regen en geen zon. Ik begin steeds meer te verlangen naar de zomer. Toch een vreemde gewaarwording, dat ik midden in de winter, zomerkleren sta in te pakken.

1 opmerking:

  1. Leuk om al die belevenissen te lezen. Wij moeten wat vaker kijken naar jouw blogger. Als je de zaak weer op orde hebt zullen wij dat zeker doen.
    Enkele foto's heb ik op de HD gezet.
    Verder sterkte met de toestand.
    MaPa-OmOp

    BeantwoordenVerwijderen