zondag 11 maart 2012

Vandaag een heerlijke voorjaarsdag.Eikapsel van wulken.

Vandaag een heerlijke voorjaarsdag, het was echt genieten ! Zonder jas op het strand, zonder trui op het terras.
Gisteren heeft mijn echtgenoot een nieuwe auto voor mij gekocht. Een opvallende rode en veilige stationcar, waar de hondjes veilig achterin kunnen zitten.
'S avonds heerlijk Chinees-Indisch gegeten bij vrienden in Bussum en daarna naar een gezellige verjaardags borrel geweest met verantwoorde biologische wijnen zonder sulfiet in Zeist. Zo gezellig om vele mensen van onze vriendenkring weer te ontmoeten, sommige hebben we meer dan 4 jaar niet meer gezien !
Dinsdag even naar Walcheren om wat vrienden te ontmoeten. Hopelijk gaat het deze keer wel goed, vorige week kreeg ik een lekkeband.

What's new. .Veel zaken zijn nieuw en onbekend voor ons in een nieuwe stad en omgeving waar we nooit eerder hebben gewoond.
Onze jongste dochter haar eerste spannende schoolweek is naar tevredenheid en dus goed verlopen.
Het weer is flink wennen voor ons, de zon schijnt hier ECHT zoveel minder.
De kwaliteit en het assortiment van Nederlandse levensmiddelen zijn absoluut niet te vergelijken met de Franse. Natuurlijk genieten we weer volop van de haring, drop, hagelslag, pindakaas, appelstroop, oude kaas en de Indische, Chinese producten.
Afgelopen week heb ik een prachtig honden-strand ontdekt vlak bij huis. Verder gewandeld in het vogelreservaat "Quakjeswater" waar zelfs lepelaars vertoeven.
Aanstaande week hebben we de overdracht van ons nieuwe huis en zal er eerst nog een paar dagen geklust moeten worden. Omstreeks de 20 ste hopen we onze intrek te nemen in ons nieuwe stulpje.