donderdag 28 februari 2008

Morgen wordt de container gebracht.

Tussen 9 en 10 uur wordt de container met zeevracht eindelijk gebracht. Afgelopen zaterdag was hij al in de haven aangekomen, door de douane was er wat oponthoud. We kunnen gaan uitpakken, maar mogen van Alcan nog niet slapen in Shortraod?!, omdat er nog een traliedeur ontbreekt!?. Efficiëntie ontbreekt hier vaker, net zoals werktempo en het nakomen van afspraken.
Eerst ga ik morgen naar een veiligheids ontbijt bijeenkomst van Alcan in het Madiba quest house waar Gerhard ook regelmatig vergaderingen heeft.
Over twee weken krijgen we te horen wat er gaat gebeuren met het Coegaprojekt vanwege het stroomtekort.
Morgen avond een verjaardagsfeestje van onze veiligheidsman Jim. Binnenkort een wijnproeverij met passende maaltijd zowel op school als van Alcan.
Cafe rencontre van de Alliance Francaise en hun maandelijkse borrel. Volgende week weer golfles en binnenkort Family fun sport day van school. Genoeg te doen dus.
Vandaag heel de dag 4 tuinmannen gehad en ze zijn nog niet klaar, ja wat wil je met zo' n grote tuin.

verdwaalde Baboon.


Af en toe komen er in P.E. verdwaalde Baboon apen voor in de tuinen.
Je mag ze absoluut geen eten geven. Als je niet uit kijkt komen ze je keuken binnen en stelen ze eten. En zullen ze steeds weer terug komen.

stray Baboon

Please ensure that the animal is left alone, do not approach it, feed it or attempt to chase it. It will move on of its own accord.