zaterdag 24 juli 2010

Laatste creatieve uitspattingen.


Strand vondsten van Corsica, word vervolgd.......

Stenen in de rivier de Golo op mijn manier weergegeven.

Brave aquarel van de rivier de Golo te Corte op Corsica.

Klaprozen "deuxième", acryl & gemengde technieken. Lino stempels gemaakt van klaproosvormen op gesso afgedrukt om structuur te verkrijgen. Nu even genoeg klaprozen, begin me te ergeren aan de "blommetjes" truttigheid.

Alles weer in orde !

Jurren zijn ingreep was afgelopen dinsdag. Toen de verdoving uitgewerkt was hielpen de 1 ste keuze pijnstillers niet en moest hij het sterkere Traumadol nemen. Valt onder de opiumwet. Ze zijn hier niet kinderachtig met medicijnen !! De volgende dag kwam een verpleegster het verband verwisselen. Ik was blij dat ik dat niet hoefde te doen. In het bad werd heel voorzichtig het verband afgeweekt en los gemaakt. Jurren viel bijna flauw van de pijn en van het zien van zijn voet. Na 2 dagen werd alles weer draaglijker gelukkig.
Heiko zijn poot gaat goed, maandag moeten de hechtingen eruit, dan kan hij eindelijk weer heerlijk rennen en zwemmen.
De vlooien bestrijding leek meer op een chemische oorlog. Met spuitbussen die in elke afgesloten kamer 2 minuten sprayen, na 4 uur mogen de deuren en ramen weer open. Voor en na alles stofzuigen. Alles van eitjes, larven, vlooien en teken zou dood moeten gaan. Honden weer gewassen met vlooienshampoo, na 2 dagen weer Frontline druppels in de nek, ze ontwormd, dat doe ik standaard elke 3 maanden, 2 dagen niet zwemmen. Alles weer gewassen, wat te wassen viel, stofzuigen, dweilen. Mijn huis is nog nooit zo schoon geweest ! Dat terwijl ik geen vlo in huis heb gezien alleen maar een paar exemplaren op mijn honden, die maar niet willen verdwijnen. Ik begin er bijna paranoia te worden, want ik droom zelfs van vlooien. Misschien ligt de oorzaak in de tuin !...........pfffffffffffffff. Maandag moet ik naar de dierenarts voor Heiko misschien heeft hij een oplossing.............