vrijdag 21 mei 2010

Gîte Panda du Fouletier: Un petit paradis pour les grands amoureux d’espace, de nature et de libertéJurren en Noor zijn vanmorgen om 5 uur vertrokken op schoolreis naar Londen.
Wij hebben voor dit komende Pinksterweekend een gîte Panda gehuurd in Vercors, vlakbij Die. De weersverwachtingen zijn eindelijk goed !

http://www.vercors-net.com/gite-panda-vercors/fr/accueil.html

Gîtes Panda
De Gîtes Panda dragen een label van het WWF en zijn erkend door Gîtes de France (landelijke gîtes, gastenkamers, etappegîtes, gîtes voor kinderen, enz.). De gîtes liggen in de regionale en nationale natuurparken. Ze garanderen een verblijf in een fantastisch natuurlijke omgeving en in een accommodatie met traditionele architectuur (oude boerderij, schaapskooi, enz...). In de buurt van elke gîte kunt u de rijkdom van de fauna en flora en het uitzonderlijke landschap ontdekken.

De Panda-ontdekkingskoffer in elke gîte helpt u bij de observatie van de natuur.
In elke Gîte Panda vindt u de Malle au trésor van het park met gidsen over de fauna en flora, werken over het erfgoed en de plaatselijke geschiedenis, een verrekijker, kaarten en wandelgidsen, informatiebrochures over de omgeving en spelletjes voor klein en groot.

Elke eigenaar, die instaat voor het milieubeheer van zijn accommodatie, woont ter plaatse en deelt graag zijn passie voor de streek met u.

In 2005 telde Frankrijk bijna 300 Gîtes Panda verdeeld over de dertig nationale en regionale Parken. Via de website van het Wereld Natuur Fonds kunt u alle Gîtes Panda in Frankrijk vinden. U kunt reserveren door de contact op te nemen met de eigenaar van de Gîte. De contactgegevens staan vermeld bij de iedere gîte.

Website: www.wwf.fr/campagnes/sejours_gites_panda< body>.