zaterdag 2 mei 2009

Foto's paardrijden.


Enige collega's van mijn groep.


Dit is mijn paard Melene.

Vandaag weer een prachtige buitenrit gemaakt te paard.

1 mei Fête des muguets.


Afgezien dat 1 mei de dag van de arbeid is en goed voor een vrije dag is in Frankrijk, is het in Frankrijk traditioneel "fête des muguets". Oftewel het feest van de lelietjes van dalen, waarbij mensen die elkaar aardig vinden elkaar deze bloemen schenken.
Wij hebben ze ook weer in de tuin, ze ruiken heerlijk. Menig parfum onder andere Diorissimo van Dior ruikt naar lelietjes van dalen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Lelietje-van-dalen

Mexicaans griepje ?


Jurren was afgelopen week 2 dagen thuis omdat hij zich niet goed voelde en lichte verhoging had. Bij hem op school zitten heel wat Mexicaanse kinderen en dan denk je wel even, zijn ze de afgelopen vakantie toevallig in Mexico geweest of hebben ze onlangs contact gehad met mensen uit Mexico ? Geen paniek bij mij, we zijn niet naar een huisarts gegaan, zo paniekerig ben ik nu ook weer niet. Hoewel ik van de vorige vogelgriep nog steeds in het bezit ben van Tamiflu, een virusremmer. Trouwens Jurren is al lang weer beter.

Voor het geval het echt uit de hand loopt:
http://www.rivm.nl/cib/binaries/folder-grieppandemie_tcm92-60142.pdf#%20class=

Aanslag koninginnedag,


Wat een leuke Koninginnedag had moeten zijn eindigde in drama. Door een volkomen doorgedraaide idioot, 6 doden plus dader en vele gewonden. De beelden van onze koningin op de televisie waren doordrenkt van emotie en bewogenheid. Vreselijk!