woensdag 11 maart 2009

Morgen ga ik naar Nederland.Morgenmiddag stap in het vliegtuig naar Nederland om mijn ouders, schoonouders, mijn kinderen en vrienden te bezoeken. Zeker voor de ouders met hun kommer en kwel als 80 plussers werd het weer tijd om ze te bezoeken.
In de wintermaanden, tot eind maart kan ik vanaf Grenoble naar Rotterdam vliegen voor een spotprijsje. Met de NS eerst richting Groningen om de ouders te bezoeken en zaterdag naar Middelburg richting Adriaan en mijn vriendinnen.
Het zal tevens de gelegenheid zijn om wat Nederlandse boeken aan te schaffen, het is ook nog eens boekenweek. Ondermeer Jan Siebelink zijn boek "mijn leven met tikker" over zijn whippet, zien te bemachtigen. Verder stroopwafels, gestampte muisjes etc.... voor Jurren en Noor. En ribbeltjeshemden voor Gerhard bij de Hema kopen! Die Franse mini maatjes zijn voor ons wel heel erg klein. En de juiste stofzuigerzakken voor mijn stofzuiger!
Op facebook , een soort Hyves heb ik contact met de mensen, collega's en vrienden die ik heb leren kennen in Zuid-Afrika. Nu zijn ze over de hele aardbol verspreid en blijf in contact met ze via dit medium. Dit onderstaande bericht op mijn facebook met afbeelding (boven dit bericht) is gewoon een grapje om mijn reisje naar Nederland aan te kondigen. De voertaal is over het algemeen Engels, maar ook Frans, Duits en Afrikaans, goed om mijn talen te verbeteren.

Tomorrow I'm going to my flat and below sea level homecountry. Put my wooden shoes on and buy many tulips.
Visit my parents, children, and friends. I will buy many books, liquorice, syrup waffles, will eat raw herring with onions............ I forgot the visit to the parents of Gerhard in their windmill.