zondag 9 oktober 2011

De openhaard brandt weer....... en weer verder met experimenteren.Voorbeelden van het werken met zwarte en witte Gesso met alkohol inkten of met waterbasis inkten en neocolor II CARAN D'ACHE wateroplosbare krijtjes, deze zijn in 126 prachtige kleuren te verkrijgen. Droog te gebruiken of met waterpen of kwast op te lossen. Een koud weekend met de eerste sneeuw zelfs al in de Chartreuse.


Tijdens onze wandeling vandaag in de Vercors vlakbij Lans en Vercors kwamen we veel paddestoelen tegen.
De eerste sneeuw in de Chartreuse, foto genomen vanaf de Vercors.

Een van de vele vliegenzwammen.Met een koud weekend met 13 graden kouder dan vorige week moesten we voor het eerst weer jassen aan.
We hebben mazzel want volgende week is het weer heerlijk nazomer weer met temperaturen boven de 20 graden. We kijken uit naar Jetske's komst 17 oktober. Een week later vertrekken Jetske, Noor en ik + honden naar Nederland. Hopelijk heeft Jurren tijd voor ons. Hij blijkt het razend druk te hebben met zijn jaarclub en installatie met o.a.forten bouwen en andere idiote dingen. Verder etikettendiner met leuke UV'jes met veel gegooi van wijn. Natuurlijk horen wij niet alles van hem maar wat we horen is herkenbaar voor Gerhard. Of Jurren genoeg tijd over heeft voor zijn studie met zijn eerste tentamens al begin november is nog maar even de vraag. Plezier heeft hij in ieder geval wel.