maandag 4 augustus 2008

Even terug in het vaderland.De reis is goed verlopen naar Nederland zowel voor ons als voor de honden. De honden zijn echte wereld reizigers geworden!
Aankomst in Middelburg met een blij weerzien van Jet en Adriaan direct gevolgd door Spikkel en Heiko. Leuk appartement in binnenstad van Middelburg met internet, natuurlijk heel belangrijk voor de kinderen. De vriendinnen hadden al boodschappen gedaan voor ons, bloemen van de kinderen en vriendinnen, wat wil je nog meer, een "echt warm welkom"
Al meteen een hoop bekenden gezien. Jur en Noor gingen meteen richting vrienden en vriendinnen. S'avonds gezellig maar enigzins daas van alles "en famille" eten in de mug met aanhang. Ik weer moeder van 4 kinderen met echtgenoot bij mij en 2 honden onder de tafel, voelde me weer helemaal compleet. Sinds de eerste keer dat ik daar kwam in 78, heeft de Mug nog steeds de kikkerbillen en slakken op de kaart en hangen er dezelfde schilderijen en prenten aan de muur.
Zondag Hollands hondenweer, toch naar het strand gezellig met Pollien en Nougat.
Daarna naar de Mediamarkt voor Jurren zijn grootste wens een "Ipod touchscreen", een technisch wonder apparaat, hij helemaal blij. Daarna heerlijk en gezellig gegeten bij de "Gespleten Arend"
'S avonds gezellig met Siet aan de praat en borrel. Plato haar Engelse Springer was zo blij om mij te zien dat hij mijn jas verorberde. Vandaag even een Hemaatje gedaan met Noor en nog wat andere winkels. Een Nederlandse school agenda is en blijft heel bijzonder op deze aardkloot. Even bij Siet langs om haar Imro te begroeten, die had pijn op zijn borst! Na hartfilmpje bij huisarts is hij met ambulance afgevoerd. Schrikken dus en afwachten.......