donderdag 20 december 2007

NIET SCHRIKKEN, Noor en ik waren het niet!

Wel honden aan de lijn gedaan op het Bolwerk, te gevaarlijk, ze lopen het ijs op en..........
Op zich wel leuk het ijs, kunnen we misschien lekker schaatsen de komende week.
We hebben een boerderij gehuurd in Sebaldeburen bij Koos Flerema van de Fleremaheerd, met zijn Springer clan. We zijn dus een week bij onze wederzijdse ouders in de buurt. Met mijn vader gaat het niet echt goed. Heel vervelend dus, juist nu we vertrekken naar Zuid-Afrika.

Om een kijkje te nemen bij de Fleremaheerd:
www.fleremaheerd.nl/index.php?id=2&categorie=Erfgoedlogies - Gelijkwaardige pagina's
[ Meer resultaten van www.fleremaheerd.nl ]
19/12/07 | Meisje en hond te water in Middelburg

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn woensdagmiddag uitgerukt nadat een melding binnen was gekomen dat een meisje en een hond in Middelburg te water waren geraakt.

Het voorval vond rond 15.00 uur plaats bij de Seisvest tussen de Seissingel en het Klein Vlaanderen. Het meisje was op dat moment met haar hond aan het spelen. Toen de hond op het ijs ging lopen, wilde ze haar hond gaan halen. Het ijs was echter nog te dun. Hierdoor zakten het meisje en de hond door het ijs.

De moeder van het meisje alarmeerde daarop de hulpdiensten en hielp haar dochtertje en de hond uit het water. Het meisje is ter plaatse door de ambulance onderzocht en met de schrik vrijgekomen. De hond is vanwege onderkoelingsverschijnselen aan een dierenarts overgedragen.

De hulpdiensten zijn rond 16:00 uur weer ingerukt.

Tekst: Roland de Jong

Foto's