zondag 2 oktober 2011

Foto's van afgelopen weekend.Net als in Nederland is het ook prachtig warm nazomer weer bij ons. Sinds we weer thuis zijn hebben we 1 dag bewolkt weer gehad en een goede onweersbui 's nachts. Nog steeds is het te warm geweest om in de zon te zitten op ons terras.
Vandaag hadden we eigenlijk een ouderdag op de studentenvereniging van Jurren en vorige week een feestje aan de Nederlandse kust van goede vrienden.
Zo missen we het een en ander hier. Gelukkig ga ik met Noor over 3 weken naar Nederland, we kijken er naar uit.

....
Naast "l'art floral",een beetje tuttig technisch bloemschik gebeuren, "sculpture sur bois au couteau Opinel", met een Savoie mes hout bewerken, recentelijk een Engelse vertaling maken naar het Nederlands voor mijn beste en lieve vriendin in Zuid-Afrika en de vele andere bezigheden thuis zijn goed voor afleiding.
Mijn Franse vriendin, die ik al meer dan 15 jaar ken, is me zeer dierbaar. We wandelen elke vrijdag samen met de honden.
Het wekelijks skypen met mijn kinderen in Nederland doet me goed. Heel fijn dat
Jetske zich nu ontfermd over Jurren gedurende de weekenden. Hij heeft godzijdank bij zeer goede vrienden van ons in Delft een dak boven zijn huis.
Noor is met haar nieuwe Amerikaanse vriendin best wel happy.
Ik blijf bezig en zie zelfs af en toe lichtpuntjes............maar het verdriet is nog niet minder, de tijd zal mijn grootste vriend zijn.