zondag 15 februari 2009

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

Heerlijke wintersport week gehad !


We hebben een heerlijke en gezellige week doorgebracht met alle kinderen in Albiez.
Wat is het toch een leuk en mooi dorp. Geen hoogbouw, lekker kleinschalig, appartement op 50 meter van de pistes af en nog steeds dezelfde skileraren, skiwinkelmeneren en liftbediendes van vroeger die ons nog steeds kenden.
Helaas was het weer niet echt goed met weinig zon en veel sneeuwval, goed voor de sneeuw kwaliteit op de pistes. Jetske en haar vriend Stephan hadden samen met Adriaan hun eigen appartementje zo'n 5 km van ons verwijderd. Zij zijn per openbaar vervoer gekomen omdat we niet met z'n allen in onze auto passen.
Afgelopen zondag was mijn verjaardag en hebben we met z'n allen na een dag skiën heerlijk en gezellig kaasfondue gegeten in een Savoyards restaurant.
De honden waren weer helemaal door het dolle heen in de sneeuw. Ik heb elke dag een flinke bergwandeling gemaakt met ze tot op zo'n 1700 meter hoogte. Nog nooit zulke schone hondjes gehad, door de sneeuw geen modderpoten, wel hadden ze af en toe last van bolletjes ijs tussen de tenen en in de vacht. Thuis was het weer ontdooien geblazen.
Jurren, Jetske, Stephan, Noor en zelfs Gerhard zijn fanatiek aan het snowboarden geweest. Weer eens wat anders, veel vallen en opstaan in he begin. Jurren gaat inmiddels echt als een speer naar beneden. Ik en Adriaan hebben het maar gewoon op skiën gehouden.