zondag 20 juli 2008

Fantastische zondag.
Vandaag was het heerlijk weer met zo'n 25 graden. Fijn gewandeld op het strand bijna met z'n allen. Alleen onze hevig puberende Jurren sprong na een scène over het hek naar het terras. We zijn toen maar weggereden. Wij dachten op het terras kan hij niet op de computer en is hij toch heerlijk buiten. Helaas blijkt Jurren een goede inbreker te zijn. Hij kwam binnen door openstaand raam en tralie deur??!!Het alarm stond niet aan.
Omdat we nu in Summerstrand wonen en dichter bij de stranden van P.E. zijn, komen we nu weer eens op andere stranden, waaronder een no go Alcan strand, maar waar je volgens ons, weliswaar niet alleen maar wel met een groep en zeker in het weekend kunt wandelen. Was zeer de moeite waard, veel rotsen, ontzettend veel Abalone schelpen, een aangespoelde pinquin en een zeehond en als toetje een hele groep dolfijnen dicht bij de kust.
Daarna hebben Gerhard en ik nog even samen 180 ballen weggemept op de driving range.
Onze linkerhandschoenen zijn per ongeluk in de container beland en merkten wij dat dat voor ons overdreven handschoentje niet voor niks is! Met als gevolg een blaar voor Gerhard en ik een beurs handje.
Vanavond T bone steaks gegeten en een salade met goudsbloem. Onze huis vlinder is nog steeds op onze eettafel bij de schelpen. Hij kan niet meer vliegen, 1 van zijn vleugels is zwaar beschadigd.