zaterdag 3 januari 2015

Een impressie van afgelopen week

Kerst met Beef Wellington, goed gelukt en super lekker!
Met wat memorabele wijnen uit de geboorte jaren van onze kinderen.

Noor met een haar heerlijke "bûche de Noël" traditioneel Franse "boomstam" als dessert.
De 2 de Kerst bij mijn ouders gekookt en gedineerd met ouderwets hazenpeper, kastanjepuree, stoofpeertjes, rode kool etc en als nagerecht een "charlotte aux framboises", frambozen bavarois met lange vingers.
Na de Kerst even sneeuw ! Op het strand altijd meer dan mooi en magisch.



Echter de sneeuw was al weer snel verdwenen.

Met als voordeel twee keer de baan in gegaan.
Goed voor veel parren afgelopen dinsdag en vandaag ging het ook goed en de zon scheen ook nog eens  !



Vanavond goed bezig geweest met het maken van monoprints.

En zoveel mooie hertenkaarten gekregen. Anja maakte de linker kaart met een heel origineel zelf gemaakt hert.