maandag 24 augustus 2015

Bezige bij..
Altijd leuk om een schilderij van mijzelf bij vrienden aan de muur te zien hangen.
Nota bene werd de muur geschilderd passende bij mijn schilderij !
Bij deze goede vrienden een hele gezellige verjaardagsborrel in een meer dan prachtige tuin en huis.
Het huis zou zo in een "Elle interieur" kunnen staan.
Met bijna privé bos waar reeën vertoeven, een hek om de tuin was nodig omdat deze reeën alles op eten wat zo'n beetje groen is.  

Een perk vol met prachtige lampion, physalis planten.


 Oost-Indische kers, eetbaar en decoratief in salades.

De mooie "marrant" kippen liepen in de tuin los en zelfs de bijkeuken naar binnen, om vervolgens 's avonds veilig op stok te gaan in het hok vanwege de hongerige vossen.  


Veel van huis geweest de laatste week vanwege o.a. controle zorgkantoor van mijn ouders, met SVB perikelen maar gelukkig met een hele gezellige tussen- stop bij mijn oudste dochter, die halverwege woont van mijn ouders.
De gezondheids situatie bij mijn ouders is zorgelijk maar goed geregeld volgens de controle dame..... tja.

Mijn hondjes komen niks tekort...deze worden drie dubbel gecompenseerd.
Mijn jongste dochter was druk met de kennismakings dagen in Delft, een nieuw tijdperk breekt voor haar aan !
Mijn jongste zoon doet het goed met zijn studie rechten aan het Erasmus.
Eenmaal weer thuis weer de zorg voor mijn twee nog steeds thuis wonende kinderen met zoals bijna nooit kant en klare pakjes, potjes en blikjes.
Een verser dan verse tabouleh met twee bossen peterselie, 1 bos munt fijnhakken, ( alleen deze geur al !) een vinaigrette van citroen en olijfolie, peper en zout, klein gesneden tomaten en uitje, in mijn geval cous-cous in plaats van bulghur. Eventueel toe te voegen olijven of iets zoetigs zoals gedroogde abrikozen of rozijnen.Couscous.


Deze week weer eens golfen als het weer mee werkt en naar het  Zeeuws Nazomer Festival op de Westkappelse Zeedijk met mijn beste vriendin !

1 opmerking:

  1. een lekker lang en afwisselend artikel. je hebt je maandag eens rustig kunnen besteden met alles eens op een rijtje te zetten en te delen....beter dan uren in de auto.(daarvoor zijn wij morgen weer aan de beurt)

    BeantwoordenVerwijderen