zaterdag 12 maart 2011

Weer thuis en lente !

Donderdag zijn Noor en ik weer thuisgekomen na een gezellige week in Nederland.
Weer heel wat kilometers afgelegd met de trein om mijn ouders, kinderen en vriendinnen te bezoeken. Ontzettend genoten van mijn kinderen en gezellig bij gebabbeld met ouders en vriendinnen.
Op het vliegveld met een veel te zware koffer bij de incheckbali nog de zwaarste dingen ( boeken) in mijn handbagage gestopt, daarna gematst. Echter de Conimex dingetjes had ik ook in mijn handbagage gedaan, dat had ik beter niet kunnen doen. De Javaanse sateh saus werd er uitgehaald door de douane, het kon immers wel een kneedbom zijn !!
Thuiskomend was het heerlijk warm lente weer met 19 graden. Zeer blije hondjes en een blije Gerhard en Jurren. Gerhard en Jurren hadden het druk gehad de afgelopen week met de honden uitlaten, eten koken, wassen, schoonmaken, boodschappen doen en werken. Op zich een goede oefening voor Jurren ter voorbereiding op zijn studenten bestaan volgend jaar.
De natuur hier is een stuk verder dan in Nederland. De krentebloesem bloeit net als de primula´s en speenkruid en is er een groene waas te bespeuren in de bomen. Vandaag is het vis seizoen geopend en was het een drukte van belang met vissers bij de rivier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten