zondag 21 november 2010

Ça va bien ici.

Bij ons gaat alles zo z'n gangetje. Geen spectaculaire dingen beleefd.
Het paardrijden op mijn Lasunta is bepaald niet saai, gelukkig ben ik er nog steeds niet van afgevallen. Ik mis Melene ! De herfst hier is ook nog steeds niet saai, hoewel er wel grijze en natte dagen tussen zitten maar gelukkig ook nog steeds dagen dat ik zonder jas kan fietsen met mijn hondjes. De eerste sneeuw in het dal wordt deze week verwacht, daar kijk ik naar uit als echte sneeuw liefhebber. De auto's hebben winterbanden dus wij zijn er helemaal klaar voor ! Onze "ansichtkaart berg" neemt nu al om 14 uur de zon weg uit de tuin in plaats van 19 uur in de zomer maar na 21 december komt daar alweer verandering in !
Vandaag voor het eerst een "halal" konijn gegeten, dat zag ik trouwens pas bij thuiskomst, niks mis mee het smaakte ons heerlijk. Opvallend veel keuze met dit soort produkten hier in de supermarkten.
Gerhard is donderdag vertrokken naar Nederland voor zijn werk. Hij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om vrijdag avond bij oude vrienden langs te gaan en zaterdag zijn ouders te bezoeken. Geen sinecure qua reizen in Nederland, de NS had weer eens kuren. Vandaag is hij doorgereist naar Montreal om morgen verder met een binnenlandse vlucht het hoge Noorden van Quebec te bezoeken. Als het mee zit is hij zaterdag weer thuis, anders dinsdag pas en zal hij helaas de verjaardag van onze Jurren die 29 november 17 wordt moeten missen. Begin december nog een Australië tripje voor Gerhard. Dan met z'n allen een weekje Nederland om Kerst te vieren. De tijd vliegt voorbij ! Voordat we het weten zijn we weer aan het verhuizen, immers ons contract van 3 jaar eindigt komende juli volgend jaar, lastig....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten