zondag 24 januari 2010

Coco.


Heiko , alias Coco Chanel binnenkort !
Afgezien van de trieste reden om naar Nederland te zijn geweest vorige week, was het ook zeer gezellig en fijn om mijn lieve ouders heel even te zien en mijn lieve Jetske en Adriaan en wat goede vriendinnen. Jetske heeft mij naar Groningen gebracht met de auto en van af daar naar Middelburg. Heel wat kilometers afgelegd in 3 dagen. Ik was heel blij dat Jetske mij vergezelde.
Vorige week zondag ben ik teruggekomen, terwijl Gerhard in mijn vliegtuig stapte naar Nederland. We hebben elkaar niet gezien op het vliegveld. Wisseling van de wacht wederom, omdat hij die afgelopen week was thuis gekomen omdat ik naar Nederland moest.
Afgelopen week was het weer hier heerlijk zonnig, wat een verademing was na die grauwe dagen in Nederland met dat saaie platte landschap.
Heiko moet aanstaande week onder het mes om "ontmand" te worden. Hij is steeds dominanter tegenover Spikkel en tegenover andere reuen soms agressief. Zo langzamerhand zit hij onder de littekens van gevechten met agressieve reuen. Voor zover ik weet heeft hij nog geen andere honden gebeten tot bloedens toe. Nu maar hopen dat de operatie het gewenste effect heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten