woensdag 1 juli 2009

Back home...................


"Ma do dag"

"De dames"

Mijn vader en Jetske.

Goed, gezellig en nuttig verblijf gehad in Nederland, wel van hot naar her dus wat hectisch, 4 dagen is te kort. Eerst gezellig bij Jetske gelogeerd, daarna mijn ouders in Groningen bezocht samen met Jetske.
Zaterdag weer terug in Utrecht voor de "ma do dag " van haar jaarclub. Mozaïken en daarna gegeten met de dames en hun moeders, was leuk en wederom gezellig.
Zondag naar Zeeland met een gelukkig weerzien van Adriaan en wat hele goede vriendinnen bezocht. In augustus ben ik er 3 weken en kan meer gaan genieten van de het strand, de zee en mijn twee oudste kinderen en vriendinnen.
Heerlijk lekkere vette friet met, kroket, haring en mosselen gegeten, was jammie!
Veel boeken voor Noor gekocht, zij verslindt ze en leest sommige 5 keer bij gebrek aan nieuwe!
Komende week druk met bezoek van een Australisch gezin, Nederlandse vrienden in het weekend, Jetske ophalen van het vliegveld in Genève zondag, zij past op onze honden waar ik heel blij mee ben. Koffers inpakken en maandag om 3 uur in de middag de T.G.V. naar Parijs, daar slapen, dinsdagochtend per vliegtuig naar Amsterdam, daarna vlucht naar Calgary en vervolgens een rondreis per camper van 3 weken in zuid-west Canada.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten