dinsdag 23 juni 2009

Even uit de roulatie.


Sinds zondag heb ik spit en ben even niet zo mobiel. Wel scheef en schuifelend, uit bed stappen kost me enige moeite en tijd. 'S nachts word ik wakker van de pijn wanneer ik me omdraai. Gisteren bij mijn huisarts geweest, veel medicijnen gekregen die me hopelijk snel pijnvrij en mobiel maken. Donderdag middag wil ik graag in het vliegtuig stappen naar Nederland zonder dit pijnlijke ongemak.
Vorige week was een week vol met schoolactiviteiten. Maandag met school naar het
" maison International" waar we namens de de gemeente Grenoble waren uitgenodigd. Veel pietpraat van Franse directeur, die zogenaamd geen Engels mag spreken op zijn werk!!, hoezo internationaal??. 'S middags op school presentaties van de studenten, hartstikke leuk om mee te maken. Zonder computer en powerpoint is een presentatie bijna niet meer voor te stellen.
Aan het eind van de middag was de school-musical waar Noor in meespeelde.
Ontzettend goed, grappig en professioneel gedaan onder leiding van de docente "communication". Noor spreekt natuurlijk vloeiend engels, alleen is ze van het mooie "Britisch" overgestapt naar het Amerikaanse accent.
De rest van de week hadden de kinderen examens. Maar hopen dat ze zich voor 100% hebben ingezet ?
Zaterdag hadden we een "graduation" of te wel de uitreiking van diploma's aan de eindexamenkandidaten. Dit jaar 4 kandidaten, eentje uit Mexico, U.S.A, Schotland en uit Chili. Dit is ceremonie met de bekende lange zwarte jassen en hoedjes met vierkant bovenop en lintje die van links naar rechts gaat na het ontvangen van het diploma. Daarna worden de hoedjes in de lucht gegooid. Veel toespraken door Engelse lerares met leuke anekdotes, van onze directrice, de directeur van de Internationale school, wederom in Frans!en een bestuurslid van onze school en de eindexamenkandidaten.
'S middags een "luncheon" in een afgehuurd restaurant, gezellig met elkaar gegeten en als "cake" een giga taart met de Amerikaanse vlag er op.

Weer een ervaring rijker en wie weet is Jurren er over 2 jaar bij ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten