zondag 26 april 2009

Wij hebben een week gehad met mooi weer. Veel gefietst met mijn honden. Mooie bloemen geplukt zoals sneeuw ballen en heerlijk ruikende seringen. Verder een vijgen, kersen en notenboom ontdekt zonder prive eigenaar, dus binnenkort kersen, daarna vijgen en in de herfst walnoten in overvloed . Gisteren voor het eerst een buitenrit gemaakt te paard. De omgeving in de vallei is prachtig en gevarieerd, eerst langs de oever van de rivier de Furon, daarna bos en landerijen. In het bos wilde aardbeien ontdekt, dus binnenkort ga ik er even oogsten.
Vandaag hadden we heel gezellig Franse vrienden te eten die we al meer dan 14 jaar kennen van ons vorig verblijf in Frankrijk. De geplande braai werd een cous-cous maaltijd binnenshuis vanwege het plotselinge slechte weer.
De tijd gaat snel, nog 2 maanden en de kinderen hebben alweer een heel schooljaar achter de rug. Inmiddel goed ingeburgerd en soms zelfs al op zoek naar Nederlandse woorden, ze ver-Engelsen en ver-Fransen. Noor had alweer een feestje gisteravond bij een meisje thuis.
Onze vakantie plannen voor de komende zomer zijn nu, 3 weken West Canada en met een camper o.a. de Rocky mountains verkennen. Door het vele business class vliegen van ons de laatste jaren hebben we aardig wat punten verdiend bij KLM/air France en kunnen we heel voordelig naar de andere kant van de oceaan. Jetske komt op onze honden passen zodat ze gelukkig niet meer naar een kennel moeten, daar ben ik heel erg blij mee. Vervolgens in augustus 3 weken Middelburg waar ik een appartement heb gehuurd in de Hoogstraat centrum Middelburg ook een leuk vooruitzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten