zaterdag 30 augustus 2008

Noor haar rentree op het Zeeuws Nazomer FestivalVanavond was Noor voor het eerst op het Zeeuws Nazomer Festival. Pollien belde om te vragen of we ook nog even kwamen. Samen met Pollien en haar moeder gezellig aan een tafeltje een wijntje gedronken en geluisterd naar de muziek. De twee Marokkaanse big mamma's met tamboerijn en zang waren duidelijk het leukste.
Vandaag was voor het eerst een zomerse dag, door gebracht op het strand en zelfs gezwommen. Vanavond samen thuis heerlijk Zeeuwse mosselen, zeekraal en frambozen gegeten.

Think of One • Camping Shaâbi


Binnen de wereldmuziek is Think of One als winnaar van de BBC Award for World Music een grote internationale naam. Als muzikale ontdekkingsreizigers zijn ze bekend van hun typische 'soepmuziek'. Camping Shaâbi is het nieuwe album dat de zes Antwerpenaren opnamen met Marokkaanse gastmuzikanten, waarbij een selectie uitgelezen ingrediënten een originele smaak creëert. In geheel eigen stijl worden er beurtelings en door elkaar in het Antwerps, Arabisch en Frans liedjes gebracht die schijnbaar achteloos tot een geheel verweven. Live spelen ze meeslepender en opzwepender dan ooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten