vrijdag 11 april 2008

Komend weekend met Jetske naar Tatenda lodge.

Morgen gaan we met z'n allen naar Zuurberg mountains Tatenda lodge. Het plan is om daar paard te rijden, eventueel op een olifant te rijden, te canoën en een safari rondrit en/of wandeling te maken. We hebben een main lodge gereserveerd met een eigen zwembad. Vakantie, hoezo ?

Enige collega's van Gerhard gaan binnenkort naar Saudi-Arabië om zich te laten informeren over een ander nieuw projekt van Alcan. Vrouwen hebben speciaal een burka moeten aanschaffen voor dit uitstapje. Vrouwen mogen er niet autorijden, alleen naar stranden zonder mannen zijn toegankelijk, een portje zit er niet in, immers alcohol is verboden. Eerst moeten ze ander half jaar naar Montreal voor de voorbereidingen, daarna naar Baghrein en vervolgens naar een woestijn compound, waar de fabriek gebouwd moet worden. Zonder briefje van je man mag je de compound niet verlaten met je chauffeur. Dat lijkt ons helemaal niks. Wij zijn wel de enigen die niet gaan kijken, we missen wel een uitstapje naar weer een andere cultuur.

Jetske is inmiddels haar Hollandse winterkleur al aardig kwijt. Ze ziet er waanzinnig goed uit.
Wij allen genieten van haar aanwezigheid netzoals die van Adriaan van de vorige 2 weken.

2 opmerkingen:

 1. hvxfbvnxVEEL PLEZIER.
  Europa lonkt.
  MaPa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,
  Omdat ik het Coega-project vanaf het begin volg, ben ik op jullie blog terecht gekomen.
  Leuk om te mee te maken hoe het jullie
  vergaat in S.A. Ben wel jalours.
  In oktoberj.l. in Stellenbos gelogeerd. Ook veel last met stroom-uitval. De enige die er extra van profiteerde was de pizza-boer. Hij stookt met hout.
  Groeten, Jan Kloosterman

  BeantwoordenVerwijderen