zaterdag 15 maart 2008

Ook zijn er gelukkig nog leuke dingen.

Naast de vervelende dingen die nu spelen, zijn er gelukkig ook nog een hoop leuke dingen.
Gisteravond een Zuid-Afrikaanse wijn proeverij gehad met sommelier en kok die bijpassende gerechten had gemaakt. Veel heerlijke wijn, lekkere hapjes , maar ook veel gesprekken over het debacle.
Vandaag was Noor bij haar Joodse vriendinnetje. Toen ik haar bracht werd ik allerhartelijkst ontvangen met koffie en krakelingen. Zij wonen in een ongelofelijke mooi appartement met uitzicht op zee. Modern en zeer smaakvol ingericht. Gepraat over Ayaan Hirsi, boeken en kunst naar aanleiding van een Chagall die daar aan de muur hing.
Gerhard gaat morgenochtend om 6 uur fietsen met onze buurman. Deze is orthopedisch chirurg en is getrouwd met een vrouw met Nederlandse vader. Zij hebben een logge schorblaffende rotweiler die de eerste dagen van ons verblijf veel herrie maakte tegen Heiko en Spikkel. Het geblaf is nu heel wat minder.
Om 11 uur morgenochtend hebben we een sport en fun dag van de school. 'S middags gaan we naar een concert van Shostakovich. Woensdag is purim, lotenfeest op school, een feest met een uitbundig en vreugdevol karakter en wordt wel vergeleken met het carnaval,vol met vrolijke liedjes en verkleedpartijen. Het thema dit jaar is oscar/filmsterren. 'S middag komen de vriendinnen van Noor bij ons thuis.

1 opmerking:

  1. Jullie zien gelukkig nog vele leuke dingen.
    "De tijd" lost vele problemen op en is jullie vriend.
    Teveel mogelijkheden liggen nog open. Jullie worden beslist niet in de steek gelaten. Geniet maar zo veel mogelijk.
    MaPa.

    BeantwoordenVerwijderen