donderdag 27 maart 2008

De komende 4 dagen zijn wij in de game lodge Koffylaagte.
Morgen vertrekken we met Adriaan naar de gamelodge Koffylaagte.
Aan de foto's kun je zien dat er een hoop activiteiten zijn.
Met name safari paardijden lijkt me leuk. De jongens zien de quads natuurlijk helemaal zitten.
Verder staan Graaf-Reinet en Middelburg op de agenda!
We houden jullie op de hoogte van onze belevenissen.


1 opmerking:

 1. Lieve Henriette, Ik ben oud, suf maar ook modern, maar toch niet mentaal aangesloten op alle mogelijkheden. Want ik kom er nu pas achter, (omdat ik mijn emial aan het ordenen ben), dat je een blog hebt. En een mail mogelijkheid.
  Ik ben er als een razende doorheen gesneld en ben ontroerd door je berichtje op 15 dec.07 .
  Ik begrijp uit latere blogs dat jullie droom daar te wonen en te werken een ander wending teleurstellende heeft genomen. Wat een schok! Je gaat nu waarschijnlijk ook niet naar de kunstacademie waar ik je alsmaar dacht. Wat een toestand allemaal.Ik maak op na een snelle overview dat jullie nu vooral reizen maken en dingen bekijken. Wat gaat er hierna allemaal gebeuren? Mooie foto's & familie!

  Het leven is hier nog steeds vaak vreemd en bizar
  Het is nu een jaar geleden dat Hans opeens ziek bleek en iedere dag wordt gemarkeerd door een heftige echo uit het korte verleden. Een rouwproces dat ook iets zuiverends heeft omdat het ruimte geeft om mijn eigen verdriet eindelijk eens te beleven. Vorig jaar had ik allen oog voor Hans, mijn bezorgdheid voor en om hem maakte de dienst uit.

  Ik heb intussen studio Grasland verkocht. Het blijft studio! En wordt ook fotoatelier. Beter had ik het niet kunnen wensen. Maar ook weer een afscheid natuurlijk en grote zorgen waar ik met alle dierbare spullen heen moet. Komt tijd komt raad, zo hoop ik. Op 1 juli moet ik opleveren.

  Op 20 mei 08 wordt de cd uit met 5 orgelstukken die in opdracht speciaal geschreven waren voor het orgel van de st Bavo hier in haarlem gepresenteerd. Eén stuk is van Hans . Dus dat is wel weer een mooie afronding: 1 jaar later na zijn begrafenis op 21 mei 07, ook in de bavo laat hij nog van zich horen....

  Voor eigen dingen, zoals werk, heb ik nog geen ruimte.het blijft ordenen,archiveren, afhandelen en uitzoeken. Maar duidelijk is nu wel dat ik voorlopig op het Florapark kan blijven wonenen.Dus dat is een hele zorg minder.
  Enige is nu dat ik heel bescheiden bezig ben met een klein fotoboekje met poezie van Hanny Michaelis. ism met een neerlandicus en een vormgever. wel leuk weer eens. Maar dat is maar even tussen door.

  Nou tot over dit eerste levensteken.
  nu uitzoieken hoe ik het versturen moet
  liefs Michèle

  BeantwoordenVerwijderen