woensdag 6 juli 2016

Concert at sea: tribute for my dearest son Adriaan: 18-02-87 / 01-07-11

1 juli was de sterfdag van onze lieve Adriaan, mijn oudste zoon.
 Op zich al een sombere en trieste dag en ook qua weer was het zo grijs maar heel bijzonder want om 21.15 uur brak spontaan de lucht open, precies het tijdstip van zijn overlijden in 2011.

De volgende dag heb ik voor het eerst in mijn leven"Concert at Sea" bezocht, Adriaan zijn favoriete popconcert
Jetske, mijn oudste dochter was er met enige jaarclub-genootjes en vriendinnen.
Enige muziek voorstellingen bijgewoond, waaronder het meest bijzondere Blof, Adriaan zijn favoriete Zeeuwse band. Indrukwekkend, bijzonder mooi maar ook emotioneel om samen met Jetske, Adriaan te herdenken met het idee dat hij hier zo vaak heeft genoten van zijn "Concert at Sea".
Wat een vreselijk groot gemis is de afwezigheid van Adriaan voor ons !
Dit alles op een prachtige locatie in het Zeeuwse, op de Brouwersdam, aan het strand, op de dijk, uitkijkend op de Noordzee en veel rondvliegende meeuwen.


" Aan de Zeeuwse kust "

Ondanks alles toch ook genoten van het prachtige weer, de hele entourage en de Zeeuwse culinaire specialiteiten...2 opmerkingen:

 1. vijf jaar geleden; ik heb ook jouw zoon steeds herdacht maar om eerlijk te zijn is het dit jaar voorbij gegaan omdat we het huis vol mensen hadden....het spijt me lieve Henriette, want ik raliseer me heus dat het voor jou niet zo maar voorbij kan gaan, nooit.
  je tribute is adriaan waardig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pas de probleme, ik weet dat jij Adriaan nooit zal vergeten.

   Verwijderen