zaterdag 25 juli 2015

Dagen met een gouden randje !

Deze week kwam mijn oudste dochter gezellig langs.
Na een middagje strand en met de hondjes te hebben gezwommen, 's avonds samen oefenen op de driving range met
als afsluiting een waanzinnige mooie zonsondergang bij het Grevelingenmeer.Woensdag mee gedaan met een golfwedstrijd van de Domburgsche golfweek, uitgenodigd door mijn beste vriendin.
Samen met haar en mijn vriendin ( bovenstaande foto ) waar ik ooit 25 jaar geleden mee ben begonnen te golfen op de Domburgsche, super gezellig en blijkbaar goed gespeeld. 25 jaar geleden werkte ik, had kleine kinderen, was zwanger van mijn jongste zoon en vertrok al snel naar het buitenland, mijn eerste golfavontuur was van korte duur.

Hole 1 met een geweldig uitzicht op zee !
Het was ook nog eens een prachtige zomerse dag op een bijzondere natuurlijke golflink baan, die ik inmiddels steeds beter leer kennen,  weet waar ik op moet mikken, dankzij de tips ! Zo leer ik een hoop van mijn vriendinnen op de golf en trek me blijkbaar op aan hun niveau.

Voor het eerst in mijn leven een eclectic wedstrijd gespeeld en werd nota bene eerste !
Kon het eigenlijk nauwelijks geloven ! 

Een heel mooi boek van het honderd jarig bestaan gekregen van mijn oude clubje,  met een blijvende herinnering van het Twentse Ros beeldje en karaf met het DGC logo. De echte trofee blijft in het Zeeuwse, mijn naam wordt er op gegraveerd.
Deze wedstrijd wordt sinds 1962 elk jaar op de woensdag van de Domburgsche golfweek georganiseerd.
De prijs werd uitgereikt door de kleinzoon met een leuk verhaal over zijn grootvader Rob Horst, de schenker van Twentse Ros trofee. Zo leuk was het om vele oude bekenden weer te zien !

Door de ochtendstart hadden we 's middags tijd om nog even in Domburg vertoeven.
Vanaf de Hoge hil is heel Walcheren te zien, prachtig !
Vele goede herinneringen kwamen weer boven.


Een nagekomen foto van mij en Jeanette met onze pro's, met de 2 de prijs van de Pro-Cup van mijn huidige golfclub.


5 opmerkingen:

 1. Een Happy Henriette! fijn om te zien. Je hebt een aantal mooie souvenirs verzameld om voor altijd in je hart te sluiten! Wat leuk om te zien hoe je eerste prijs je twee passies verenigd: de liefde voor paarden en je golfsport verenigd in een geweldige trophee terwijl het ook een prachtig décoratief in huis zal zijn.
  Jammer dat je foto's zo Klein worden weergegeven. In het verleden waren je foto's toch groter en dat gaf meer allure aan je blog. Misschien dat je dat kunt veranderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. te snel en niet mijn fouten verbeterd, sorry. als je het kunt veranderen, dan graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie fotos, en herinnering aan Walcheren, dat is zo ver in mijn kop !!!. (!Als we op de fotos klikken worden die heel groot , dat is een antwoord voor Anja ! )

  BeantwoordenVerwijderen