woensdag 1 april 2015

Mijn geboorte stad Groningen.


Vorige week weer eens wat langer bij mijn ouders geweest, omdat mijn moeder vervelende gezondheidsklachten heeft.
 In principe is er heel de dag thuishulp, maar als ik er ben zijn de dames van de thuishulp er 's middag niet.
Naast het regelen van enige zaken, was ik 's morgens in de gelegenheid om op pad te gaan.
Wat is Groningen toch een super gezellige stad. Op zaterdag is er een prachtige bloemen en vismarkt. 
Wat een walhalla, bloemen paradijs voor mij !

4 opmerkingen:

 1. natuurlijk bloemen! Nederland is een bloemen land en het aanbod is enorm maar ik verbaas me ook over de verschillende vissoorten die je op een markt in het noorden (rob vindt Groningen het eind van de wereld; daarna val je er van af!) van Nederland toch aan treft! ik ben er nog noooooit geweest; neem me eens mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is hier niet de Noordpool of het einde van de wereld. Op een dag neem ik je mee en laat ik je totaal verrassen. Je hebt al veel van mijn mooie Groninger land kunnen zien op mijn blog zoals o.a. de prachtige profonde Romaanse kerkjes.....Er gaat niets boven Groningen, wordt vervolgd in het volgende blog artikel.

   Verwijderen
 2. Lekker al die vissen en zo schoon die bloemen. Ik hoop dat mijn opmerking niet vertaalt zal zijn ... het was zo mis gedaan , in de eerste opmerking !!! To ziens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mis gegaan, wel nee, heel leuk je commentaar Albine ! Mijn oudste zoon heeft zijn hotel school opleiding gedaan in Brugge. Hij sprak meer Vlaams dan Nederlands. Vlaams klinkt warmer dan het Nederlands. Tot ziens !

   Verwijderen