woensdag 4 december 2013

Some updates and Holiday cards in progress.Voor het eerst sinds 2 jaar vieren we weer eens Sinterklaas. Nu mijn Sinterklaas surprise plus gedicht af is kan ik verder met de voorbereidingen van mijn zelfgemaakte Kerstkaarten.
Met behulp van al of niet zelfgemaakte sjablonen maak ik o.a. monoprints met mijn gelliplate ( monoprinting without a press) en bewerk ik ze met stempels.


Een monoprint nog onbewerkt, in dit geval stempels gebruikt op mijn gelliplate.


Van de vorige afbeeldingen wil ik wederom dit jaar een collage maken. Heel handig zijn de punches, dat scheelt een hoop nauwkeurig uitknipwerk.  Ook onderstaande monoprints worden verwerkt in een collage voor mijn Kerstkaarten. 
De uiteindelijke resultaten zullen jullie voor de Kerst zien.

Voor bijzonder leuke Kerstmis inspiraties volg vooral Alisa Burke's free Holiday play.

http://alisaburke.typepad.com/holidayplay

Updates:

Dankzij mijn jongste zoon heb ik mijn blog weer "up to date" gebracht. Aangepast aan deze tijd met een mogelijkheid om mij eventueel te kunnen volgen via diverse sociale media, zoals Flickr, Facebook, Pinterest, LinkedIn en Instagram.  Ook kunnen mensen nu voor het eerst hun commentaar plaatsen. Bij deze elk commentaar is van harte welkom !
Ooit ben ik mijn blog begonnen om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden van onze buitenlandse avonturen. Nu terug in Nederland zijn er heel wat minder avonturen te beleven en is mijn blog meer een blog geworden om mijn foto's en mijn creatieve bezigheden te laten zien. Ik overweeg om mijn blog ook in het Engels te gaan schrijven omdat er naast de 200 Nederlanders en meer dan 100 Amerikanen per week meekijken en natuurlijke ook nog andere nationaliteiten. Ik kan precies zien hoeveel mensen er per dag naar mijn blog kijken en uit welk land ze afkomstig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten