zondag 1 juli 2012

Mijn geliefde zoon

In memoriam mijn meer dan geliefde zoon Adriaan1 juli 2011 - 1 juli 2012Prachtige mooie en lieve krans met kaart van Anja gekregen.


For everything there 's a season.... a time to weep...a time to laugh....a time to talk....a time te be quiet...a picture is a poem without words...

Dankzij mijn lieve familie en lieve vrienden en vriendinnen met hun als steun en toeverlaat heb ik het afgelopen jaar overleefd.
Mijn gedachten gaan nog steeds voortdurend over Adriaan, het feit dat ik hem NOOIT meer zal zien, het feit dat hij zo heeft moeten lijden. Ik neem hem niks kwalijk, ik begrijp het.  

De wens van Adriaan om zich te laten opnemen is niet vervuld, dat vind ik heel erg.  Volgens zijn zorgverleners was dit niet de oplossing voor zijn problemen ?!!!
Na het lezen van zijn dagboeken, die door merg en been gaan, is mijn conclusie nog steeds: Adriaan is niet voldoende serieus genomen, dat vind ik schrijnend  !  
Zijn hulpverleners verschuilen zich achter hun beroepsgeheim, ik krijg geen informatie zonder de toestemming van mijn zoon.
Een loden last......   
Wij hebben geen echt afscheid kunnen nemen van Adriaan.........