maandag 24 oktober 2011

Vacances de Toussaint in Nederland.


Domburg vanaf halverwege Westkapelle vanochtend.

Domburg vanaf Westhove vanmiddag.

Bos bij Westhove waar we vroeger met de kinderen vele speurtochten en wandelingen hebben gemaakt.

Kasteel Westhove.

Blij hondje met stok.

Oog voor details, ja wanneer niet ! Voor nog meer details, klick en daarna nog een klick.


"zeesla"

Gisteren gearriveerd in Nederland op onze vertrouwde sfeervole vaste plek op het Walcherse platteland, wat nu inmiddels voelt als thuiskomen.
(aanrader Carolien: www.vakantiebiggekerke.nl)
Een absoluut record gereden gisteren samen met Jetske, binnen 8,5 uur over. De cruise control op 134 km ( in Frankrijk) dit om snelheidsovertredingen te voorkomen en rijden maar op 715 kilometer lange snelwegen.
Mijn lieve Vriendin had voor ons heerlijke soep en appeltaart klaargezet !
Het eiland Walcheren vandaag diverse keren doorkruist. Eerst Jetske afgezet bij station vanmorgen, daarna bij Appie Hein boodschappen gedaan met bonuskaart ( ja,ja). Een kar vol met veelal Nederlandse etenswaren zoals boerenkool, drop, stroopwafels, bruine bonen, pepernoten, hagelslag, schuddebuikjes en haring......
Daarna richting Domburg met honden naar het strand om uit waaien. Daarna Adriaan bezocht met opvallend veel vlinders bij hortensia's. Het is nog steeds zo onwezenlijk maar nu minder onwezenlijk dan in Augustus.
S'middags met Noor enkele winkels onveilig gemaakt in Middelburg.
Daarna wederom naar Adriaan gegaan met witte kerstrozen (helleborus), mini Turkse mutsen (pompoenen) en kaarsen aangestoken, ook om het een beetje op te fleuren.
Toen nog even naar Westhove gegaan met de honden, waar we ooit vele voetstappen hebben gezet met z'n allen. Toch geniet ik ook van de openheid van het landschap, de zee en de prachtige luchten.
Gerhard was vorige week vanwege zijn activiteiten enkele dagen niet veel thuis, nu is hij in Engeland voor enige dagen. Vrijdag komt hij richting Nederland om tijdens het komende weekend onze wederzijdse ouders in Groningen te bezoeken. Ook, gelukkig met Jurren erbij, ondanks dat Jurren het druk heeft met zijn eerste tentamens begin november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten