zondag 18 september 2011

Vallen en opstaan.Sinds we weer thuis zijn is het weer bij ons nog steeds volop zomers met veelal meer dan 28 graden.
Vandaag was de temperatuur met meer dan 13 graden gekelderd en is de eerste sneeuw vannacht gevallen op het massief van de Belledonne op circa 1200 meter.
Het weer is hier nooit lang slecht, na maandag zijn de voorspellingen weer goed met 24 tot 26 graden, een ideale temperatuur voor mij, warmer hoeft het voor mij niet te zijn met mijn " bouffées de chaleur "
Het wachten is nu op de bedank kaarten in het Frans "faire-part remerciement"
die ik laat maken bij een drukkerij vlak bij ons.
Zo zijn er hier mijn Hollandse dagen, meer dan vanzelfsprekend Franse maar ook Engelse met school en mijn Zuid Afrikaanse therapeute in het Engels en Afrikaans en sinds deze week heb ik zelfs Portugese dagen. Helaas is Portugees voor mij net als Chinees maar mijn huis is nog nooit zo schoon geweest sinds weken met hand en voet gebaren van mij!.
Verder ben ik mijn voorbereidingen aan het treffen voor mijn aanstaande weekend, "atelier mixed media" in Zwitserland met mijn goede vriendin. ( zie bovenstaande naambordjes van mij, Hollands, ja ! )
Afleiding is een zeer goede remedie dan vergeet ik even mijn verdriet maar als de afleiding stopt, is het rats, boem, keboem, keboem met bonzend hart ben ik terug in realiteit.
Sinds 79 dagen heb ik het nog geen dag droog gehouden qua tranen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten