zaterdag 14 mei 2011

Deze week samengevat per foto en korte uitleg.


Hakomi het lieve en mooie paard van mijn vriendin Anja.

De klaproosvelden bij de manege, ZO MOOI !

Afgelopen weekend paardrijd wedstrijden op de manege.

Deze week weer de geparfumeerde geur van de lindebloesems, na de heerlijke acacia's. Het wachten is nu op geurende vlinderstruiken.

Mijn onlangs aangekochte passiebloem, zo mooi deze bloemen, niet te vergelijken met Gerhard zijn afrikaantjes.


De vernissage van de "vente-expo" van mijn "handen in de klei clubje" met bubbels en "petit fours" van de plaatselijke taartjes bakker en de burgervader van Sassenage.

Heiko, alias Coco, mijn interpretatie met dikke krijtjes op klein papiertje. Te naïef volgens Gerhard, dat was juist mijn bedoeling. Anders had ik wel een foto gemaakt voor de perfecte gelijkenis.
Mijn laatste creatie.
Voor de rest geen foto's, wel lange wachtlijsten voor mijn zoon in Nederland om bij een gespecialiseerde specialist terecht te komen. Mijn dochter met haar langzaam werkende schildklier en de te verwijderen moedervlekken. Dan is Nederland verder weg dan normaal.
Jurren met zijn AP examens momenteel.......!

P.s. Ik ben op zoek naar een huisje met tuintje in Augustus voor 3 weken in Middelburg of direkte omgeving waar HONDEN ook welkom zijn.

Klik op de foto's om ze te vergroten, vergrootten en dan nog een klikje en ze worden macro. Helaas soms vaag maar bij lindebloesem komen insecten te voorschijn, die eerder niet te zien waren. Niks aan het toeval overlaten, juist wel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten