maandag 24 januari 2011

Arti farty.Ik ben mijn blog een beetje aan het verwaarlozen geloof ik. Op het moment beleven we geen spectaculaire dingen.
Het boekenclub avondje was anders dan anders met een niet door mij uitgekozen boek. De titel van het boek was "alleen voor nette mensen". Het speelt zich voornamelijk af in het nette Amsterdam Zuid, met een semi Joodse intellectuele jongen, die enigszins ontaard. In het boek veel SMS, MSN en voor mij onbekende straat taal. De zeer verwende jongen heeft zijn uiterlijk niet mee, met alle gevolgen van dien. Dit boek is geen aanrader, het is nogal choquerend, niet voor nette mensen, wel goed voor discussies over vooroordelen..........
Gerhard is weer veel aan het reizen momenteel; vorige week Notre Dame de Briançon in de Haute Savoie, St. Jean de Mauriënne, de geboorteplaats van Noor, waar wij met veel plezier hebben gewoond en Duinkerken. Deze week New Castle, Engeland, daarna Rotterdam Aluchemie, dan naar Kameroen in Afrika. Twee zeer goede bekenden van ons zijn in Kameroen overleden. De ene aan malaria, de andere een moeder van 4 kinderen op weg naar de tandarts met een chauffeur onder invloed die een trein niet zag aankomen !!!
Ondanks alles had Gerhard tussendoor heel even thuis toch nog even tijd voor een mooi concert met mij van Beethoven en om te gaan paardrijden zonder mij.
Ik ben momenteel druk bezig met on line workshops mixed media. Heel inspirerend en bijzonder leuk om te zien hoe iedereen het op zijn eigen manier doet. Verder een gezellige inspirerende middag doorgebracht met Marga en mijn paardrijd, mede hondenliefhebber, mixed media en ook nog eens "compatriot" vriendin!. Ze maakt de meest mooie dingen, zie http://scrapitch.over-blog.com/ !

Onderstaande links zijn van mijn "on line" workshops.
Mijn bijna zwevende groene peren zijn ongevraagd op http://blog.rearting.net/2011/01/mosaic-monday-2011-01-24.html
geplaatst ergens in de U.S.A.

Mijn on line workshop´s.
http://www.strathmoreartiststudio.com/photo/face-peer-001?context=user
http://milliande.ning.com/profile/henriette

Ons Beethoven concert: "Ouverture de Coriolan op.62 > Concerto n°1 op.15 en do majeur > Concerto n°5 op.73 en mi bémol majeur, l’Empereur. Met als dirigent en pianist Christian Zacharias en het kamer orkest van Lausanne.
Voor de echte liefhebbers:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten