maandag 20 september 2010

Vandaag een "Jippie" dag, wanneer niet ?Een heerlijk relaxed weekend gehad.
Zaterdag was voor het eerst koud en een regenachtige dag, goed om bezig te zijn binnenshuis met o.a mijn mixed media collages.
Toch mijn hondjes uitgebreid uitgelaten ondanks het slechte weer. Op mijn fiets langs de Isère, gewapend met een waterdichte regenjas en zuidwester van mijn schoonmoeder. Echter, helaas ontdekte Heiko een hol van een muskusrat! Ik kreeg mijn luidblaffende Heiko in het water, bijna geheel in het nest, ik zag alleen nog zijn staart, er niet bij weg, ook nog eens gehinderd door allemaal prikkende bramenstruiken. Na anderhalf uur wachten in de regen ben ik maar naar huis gefietst om hulp in te schakelen van Gerhard. Uiteindelijk kreeg Gerhard Heiko te pakken, Gerhard zelf bijna in het water gevallen en ook nog eens bloedend aan zijn handen van al die prikkende struiken. Mijn held Gerhard en altijd weer spannend die jachthonden van ons!
Zondag heeft Gerhard een bijzondere mooie paardrijrit in de Vercors gemaakt met een vriend. Helaas heeft hij geen foto's genomen, jammer.
Ik zelf leg alle bijzondere momenten het liefst vast op foto's, zo heb ik bijna altijd mijn fototoestel bij me om niks te missen !
Ik ben naar een expositie geweest met kunstenaars uit de regio aan de kade van onze rivier met mijn vriendin waar ik samen mee paard rijd en creativiteiten mee uit wissel, heel inspirerend en altijd gezellig met haar !
Vandaag beloofde een gewone maandag met vanaf 7.30 tot 18 uur alleen, echter door de komst van mijn nieuwe stempels uit Sleen (nota bene), het voor mij "hoge" vertrouwde "noorden" en bovendien was het ook nog eens stralend zomer weer, dus echt een "Jippie" dag voor mij !. En wat voor een stempels heb ik ontvangen, zie de foto's hierboven, op zich al kunstwerkjes !

Voor stempel liefhebbers zie http://www.artjourney.nl
Mijn foto's van mijn mixed media collages staan op; http://www.flickr.com/photos/hcpb/show/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten