zondag 6 september 2009

Chateau Millemont.

Zaterdag hadden we een huwelijk van een dochter van zeer goede vrienden van ons.
Zaterdag per T.G.V. naar Parijs gegaan, wat maar slechts 3 uur duurde. Vervolgens per metro naar ons hotel gegaan en ingecheckt bij ons hotel en snel omgekleed om vervolgens een speciaal geregelde bus te nemen naar het kasteel "Millemont" zo'n uur rijden vanaf Parijs.
Het bleek een prachtige locatie te zijn met een prachtige kasteel tuin en terras. De film Marie-Antoinette is er opgenomen.
Het huwelijk begon met een Hindoestaanse ceremonie, een prachtige mooie en stralende bruid in een prachtige sari die aan de hand van haar vader over een rode loper bezaaid met felgekleurde rozenblaadjes naar bruidegom en pandit werd geleid, waar ze vervolgens door haar beide ouders werd weggeven. Het was indrukwekkend om zoiets mee te maken. Daarna de mogelijkheid om het bruidspaar en onze vrienden te feliciteren onder het genot van champagne en de meest exclusieve borrel happen. Vervolgens diner met live muziek en veel dansen. Een tot in de puntjes perfect georganiseerde, bijzondere, mooie en extravagante partij.
De volgende ochtend nog even een terrasje gedaan op de Champs-Élysées. Toch altijd weer leuk en bijzonder om weer in Parijs te zijn.

http://www.chateaudemillemont.fr/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten