zondag 19 april 2009

De vakantie zit er weer op helaas.

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow


Helaas zit de vakantie er weer op, morgen gaan de kinderen weer naar school en beginnen hun lange en vermoeiende dagen weer.
We hebben een leuk en produktief weekend gehad. Zaterdag ons tuinmeubilair in de olie gezet waarbij Noor ook goed meehielp..
Bij een tuincentrum een grote fuchsia, prachtige auberginekleurige Franse geranium, petunia's en tomatenplantjes gekocht. Gerhard heeft ze allemaal keurig in potten gezet en met zijn groene vingers zullen ze wel weer goed gedijen. Inmiddels zijn we ook weer in het bezit van kruidenplanten, zoals basilicum, bieslook, peterselie, rozemarijn, thijm, salie, oregano, munt, citroenmelisse, en dragon. Er gaat niets boven verse kruiden.
Noor heeft voor het eerst een duik genomen in het zwembad wat nog wel erg koud is met 16 graden. We hadden een zwembad thermometer gekocht in de vorm van een schattig geel eendje. Heiko vond hem zo spannend en heeft hem uit het water gevist en kapot gemaakt, ook nog eens gevaarlijk door het glas van de thermometer.
Vandaag was het een " dimanche fleuri au château" bloemen zondag bij het kasteel van Sassenage. Met leuk bloemen en planten marktje bij het kasteel. Wij hebben in het kasteel genoten van een "repas aux fleurs", kir met viooltjeslikeur, diner met voor, hoofd en nagerecht met eetbare bloemen versierd. Primula, viool en krokante rozenblaadjes hebben we geproefd. De rozenblaadjes waren echt bijzonder smaakvol.
Daarna ben ik gaan fietsen met mijn honden en heb ik bij mijn manege gekeken naar een "concours de trec ", een paardencompetitie met vele hindernissen en opdrachten rondom de manege. Er was een drukte van jewelste met meer dan 100 inschrijvingen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten