donderdag 31 juli 2008

De bijna laatste dag in Zuid-Afrika emotioneel


Claudia met haar hond Tiphanny.

Lang wachten op de Elliot mensen om onze luchtvracht te laten inpakken.
Gezellige laatste wandeling met Claudia gemaakt en honden. Afscheidscadeautjes uitwisselen en afscheid nemen. Een leuke meid die Claudia met kinderen in dezelfde leeftijd ook op Theodoor Herzl. Haar man werkt bij Volkswagen en zij zal nog 1 jaar in PE blijven. Haar kinderen zijn niet altijd zo happy hier als de onze, vanwege de taalpropblemen en extra Duitse taal en wiskunde en Russische lessen. Onze kinderen gaat het Engels gelukkig zeer goed af. Noor heeft absoluut geen accent, echt fantastisch om te horen.
Jammer dat wij vertrekken het leven is hier " so easy", veel leuke, vriendelijke en interessante mensen ontmoet. Door het klimaat, de natuur, de ruimte en de vriendelijke spontane mensen, de hoge levensstandaard, mooie huizen, personeel en zeer goede levensmiddelen. Ik zou graag hier willen blijven of ooit weer terug willen komen,ofwel om te werken of om te rentenieren
Vanmiddag met de vriendinnen van Noor naar de film, daarna taart en smoothy bij Woolworth, organic en verantwoord. Leuke meiden zo samen, zij zal ze erg missen.
En dat blijkt ook wel uit een gedicht wat ze heeft geschreven voor haar klas.
Daar ga je je als ouder wel schuldig voelen. Op school is veel aandacht besteedt aan haar vertrek. Een betere school hadden we ons niet kunnen wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten