maandag 26 mei 2008

Gerhard op huizenjacht!Maison - 250 m²
prox. château Sassenage, maison bourgeoise de 250m² avec Grd séjour , Cuisine équipée Moderne, 6 chambres + 1 bureau, SDB, SDE. Piscine, terrain clos et arboré de 700m², Garage avec porte automatiq, Chauff au gaz de ville. beaucoup de charme. beaux volumes.

9 AVENUE DE VALENCE
Code postal
38360
Commune
SASSENAGEGerhard heeft naast de scholen tig huizen bezocht. De enige mooie en in de buurt van de tram naar school van de kinderen was bovenstaand huis. Ook ligt dit voor Gerhard zijn werk aan de goeie kant van Grenoble. Florence en Jerome, Franse vrienden van ons wonen hier ook nogeens vlakbij.


Het is een echt Frans huis met houten vloeren ( een verademing met al dat tapijt hier met honden) , moderne keuken , grote woonkamer, tv kamer, 2 openhaarden, grote kelder en veel slaapkamers. Redelijk grote ommuurde tuin met zwembad. Een parkje vlakbij om de honden uit te laten. Het enige nadeel is een weg voor het huis, waar met name in de ochtend en avond aardig wat verkeer langs komt. Over dit huis is Gerhard echt enthousiast. De rest was een aanfluiting. Nu maar hopen dat we het kunnen huren, we zijn niet de enigen die belangstelling hebben.


1 opmerking:

  1. Doen!
    Laat een grote baas maar e.e.a.met de makelaar
    afhandelen.
    MaPa

    BeantwoordenVerwijderen