zaterdag 1 maart 2008

Verhuizing naar Shortroad (Korteweg)

Gisteren zou de container arriveren tussen 9 en 10 uur. Hij kwam uiteindelijk pas om 16 uur.
Gevolg was, ik kon naar securety voorlichting ontbijt van Alcan. Verder een dag van wachten idem dito voor het personeel van het verhuisbedrijf. Op zijn Afrikaans slapen in de schaduw op het gras. 5 minuten zijn 5 uur geworden.
Toen de container kwam stonden er heel wat extra mensen klaar ( bakkies vol). De ingehuurde beveiligingsdienst van Alcan met 3 man was er ook om alles goed in de gaten te houden.
Om 19 uur was na werkelijk keihard werken de container geleegd. In huis toren hoge verhuisdozen en de meeste in de goede kamers. Daarna hadden we een verjaardags-zwembad- feestje. Geen natte kleren deze keer. Wel braai met veel lam en lekkere salades en de nodige drank. Engels, Frans het went al aardig. In een Franse zin 1 Engels woord, dan ga ik over in het Engels. Gerhard en ik hebben al een aardige indruk gemaakt met onze veeltaligheid. Immers Zuid-afrikaans begrijpen wij ook heel goed.
Vandaag het grote uitpakfestijn. Hulpdames dozen opmakend, uitpakkend en ik alles in de kasten plaatsend. De klus is bijna geklaard. Morgen de resterende dingen.
Fijn was het om te zien de portretten van onze familieleden die we hebben achtergelaten in Nederland. Nu maar hopen dat we nog de geplande jaren kunnen vertoeven in P.E., het bevalt ons hier uitstekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten