woensdag 20 februari 2008

Na ongeveer 13 jaar weer gegolfd.

Vandaag gegolfd met wat collega expat vrouwen op de Port Elizabeth golfcours, een van de vele golfclubs hier in de stad.
Na 13 jaar denk je dat je het nog wel kan. Af en toe bij toeval raakte ik ze goed.
De golfprof gaf me weer opfris tips, daarna ging het met ijzer 6 redelijk.
Je moet er niet al teveel bij nadenken, een vloeiende beweging met soepele polsen en niet te harde grip, door de (tee) bal heen slaan. Hoe meer je er bij nadenkt hoe slechter het gaat. Hoe harder je wil slaan, des beroerder gaat het. Dat is moeilijk voor mij, ik sta te rammen net als op ik op het hockeyveld sta.
Het is weer ontzettend warm dus ook op de driving ranche en dan is een uur lang.
Met rood verhit hoofd totaal bezweet naar huis gereden. Voor de poort stond een heel circus van Atlas en beveiligingsmannen van Alcan. Het alarm was afgegaan, net 5 minuten voordat ik thuis kwam. Gewapende Atlas man de tuin in en ging de boel inspecteren. Niets ongewoons gevonden. Waarschijnlijk is er een gekko langs een sensor gelopen!
De rest van de dag veel in het zwembad gedobberd samen met Noor. Heiko zwemles gegeven. Ze hebben zo'n last van de hitte de hondjes.
Noor had vandaag Thespa, de schooltoneelclub en ze vond het leuk. Volgende week gaat ze naar de artclass en aan het tennissen. Haar heimwee wordt gelukkig wat minder. Het opstaan gaat wat minder stress vol en zonder capsones.
Jur is echt in een buitengewoon goed humeur, hij heeft het naar zijn zin op school en heeft ook nog eens een nieuwe computer in het vooruitzicht! Noor trouwens ook, maar dat is blijkbaar minder belangrijk voor haar.
Gerhard had een lange dag, kwam wel tussen de middag heel eventjes thuis. Maar hij had een video vergadering met Montreal, door het tijdsverschil met Canada kwam hij pas laat thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten