maandag 11 februari 2008

Activiteiten!

Heel blij ben ik met Internet. Ik kan weer mailen en mijn weblog bijhouden.
Zo heb ik weer wat contact met de buitenwereld. Het telefoneren is zo ontzettend kostbaar en Skype is nog niet geïnstalleerd.
Vandaag kreeg ik mijn eerste uitnodigingen van P.E. Accueil om de 22 ste te gaan paardrijden op het strand( WAUW) en om golflessen te nemen 2 x per maand 1 uur. Kan ik weer een beetje gaan oefenen, na 10 jaar geen golfclub in mijn hand te hebben gehad.
Onze container met zeevracht komt 16 februari aan, dat is wel ongelofelijk snel.
Short road is nu nog niet klaar, misschien aan het eind van de week qua alarm systemen?
Straks ga iker even heen met de kinderen om maten op te nemen voor een koelkast.
Noor wil het liefst een rode smegg (schrijf je dat zo)?
Gisteren kwamen we nog wat collega's tegen op het strand van Gerhard. Frans, Engels en Duits gesproken, lastig hoor, ik haal alles door elkaar.
Ook hebben we een school dolfijnen gezien, ze waren niet zoals Flipper licht maar donker.
Met Heiko gaat het weer goed. Afgelopen vrijdag was hij tot 3 x keer toe agressief tegen Spikkel.
Spikkel piepende op haar rug. Heiko bijtende! Niet tot bloedens toe gelukkig, maar toch eng. Ik dacht echt dat Heiko hondsdol of ziek in zijn hoofd was. Zaterdag was hij weer opvallend lief, Spikkel likkende op haar snoet. Het is natuurlijk heel onrustig geweest de laatste paar weken met steeds mannen over de vloer. Buurt honden die blaffen, bewakers in de tuin en 10.000 km in een vliegtuig. Hij gedraagt zich echt als een waakhond. Het was hem blijkbaar allemaal teveel geworden. Sinds zaterdag blaft hij ook niet meer zo veel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten