maandag 21 januari 2008

Verhuizers, schoonouders en ik loop mank!Hectische dag door de verhuizers, die alles inpakken in een razend tempo...! Veel koffiezetten en lunch verzorgen, heel knullig dat ze geen brood bij zich hebben!

Bijna was de code en sleutel van onze vaste kluis al ingepakt. Zou toch vervelend, lastig zijn. Geen enveloppe meer te bekennen, geen plastic tas om iets in te stoppen.
Je moet zo opletten, terwijl overal stickers opzitten, zeevracht, luchtvracht, opslag en wat er moeten blijven staan. Onze slaapkamer ligt vol met ingepakte koffers, handbagage en luchtvracht.
Gerhard zijn ouders kwamen nog even langs vanuit Brugge, wij met slechts 4 stoelen om nog op te zitten ( al in 't karton verpakt), geen potten en pannen meer. Dus uit eten en hotel geregeld voor ze.
Sinds gisteren ben ik geblesseerd, heb een spit in mijn bil, heup en bovenbeen. Rare plek, nog nooit gehad. Ik loop dus mank, ondanks sterke pijnstillers en spier-ontspanner valium.
Afgelopen nacht heb ik zeer slecht geslapen, elke keer dat ik mij omdraaide, werd ik wakker van de pijn. Waarschijnlijk ook te wijten door het afscheid van Adriaan. Vandaag nog aan mij te zien, zakken boven mijn ogen.
Na het afscheid van Adriaan, kwam Tina met een hele mooie "sepia" foto van Domburg langs.
Daarna onze buren, goede vrienden, kwamen langs, na wat mis communicatie.
Heel aparte dag.

Vanmiddag naar de dierenarts geweest voor de gezondheidsverklaringen van Spikkel en Heiko. Ik moet morgen nog een en ander invullen voordat ik naar Zwijndrecht ga om de boel te laten legaliseren. Het is te hopen dat deze procedure goed verloopt, na onze visum perikelen, waar we veel problemen mee hebben, word ik erg onzeker door de Zuid-afrikaanse autoriteiten.
Blanken worden gediscrimineerd, dus ook honden van blanken????

Morgen met goede moed verder...................................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten